Hjælp
Beskeden ”Adressen er allerede bekræftet” vises
Nogle gange åbner e-mailudbyderens sikkerhedssystem automatisk links i indgående beskeder.
Derfor kan D.O.M. vise, at adressen allerede er bekræftet, selv om du ikke selv har åbnet linket endnu.
I så fald skal du blot anmode om en ny bekræftelsesmail og selv åbne det nye link.